Prisma Properties har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Lidl i Mellbystrand. Avtalet innebär att Lidl kommer att slå upp dörrarna till sin första butik i Laholms kommun, med ett stort utbud och gynnsam prispress på dagligvaror för kommuninvånarna.  

–  Vi är mycket glada att presentera Lidl som ny hyresgäst i Mellbystrand. Det är ett starkt varumärke som kompletterar och breddar nuvarande utbud av dagligvarubutiker i kommunen, säger Carsten Krebs, CDO Sweden.

Butiken om 2 237 kvadratmeter ligger i ett strategiskt och trafiknära läge vid infarten till Mellbystrand och ICA Maxi. Utvecklingen är villkorat en ny detaljplan och dialog förs med Laholms kommun.

– Genom denna etablering så stärker vi vår tillväxtresa i södra Sverige. Vi är stolta över att erbjuda Laholmsborna ett stort utbud av varor av högsta kvalitet till branschens bästa pris, däribland ett brett sortiment av svenskproducerade livsmedel. Vi har planerat för en möjlig öppning av Lidlbutiken sommaren 2027, efter att detaljplanen vunnit laga kraft i Laholms Kommun, säger Petra Wahlström, Fastighetschef på Lidl Sverige.
 

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Carsten Krebs, CDO Sweden

carsten.krebs@prismaproperties.se

+46 73-311 89 62

Petra Wahlström, Lidl Sverige

petra.wahlstrom@lidl.se

+46 73-345 80 21