Pressmeddelanden

Allt det senaste om Prisma Properties. Här får du en tydlig överblick över alla nyheter som berör vår verksamhet.

Prisma Properties tecknar långt hyresavtal med Lager 157 i Danmark

Icke-regulatorisk

Prisma Properties (publ) har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Lager 157 för en ny butik i Hjörring, Danmark.

Läs mer

Prisma tecknar nytt hyresavtal med Rusta i Vänersborg

Icke-regulatorisk

Prisma Properties (publ) har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Rusta i Vänersborg. Avtalet gäller utveckling av en butik om 2 080 kvadratmeter och spaden förväntas sättas i marken redan under det tredje kvartalet 2024.

Läs mer

Prisma tecknar hyresavtal med Lidl i Mellbystrand

Icke-regulatorisk

Prisma Properties har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Lidl i Mellbystrand. Avtalet innebär att Lidl kommer att slå upp dörrarna till sin första butik i Laholms kommun, med ett stort utbud och gynnsam prispress på dagligvaror för kommuninvånarna.  

Läs mer

Prisma Properties utser Tom Hagen till transaktionschef

Regulatorisk

Prisma Properties (publ) har rekryterat Tom Hagen till rollen som transaktionschef. Tom tillträder sin roll den 1 juli och kommer att ingå i Prismas ledningsgrupp.

Läs mer

Prisma Properties fortsätter växa med Rusta

Icke-regulatorisk

Prisma stärker upp sin handelsplats i Eksjö med ytterligare en butik inom lågprissegmentet. Rusta har tecknat ett tioårigt hyresavtal på en yta om 2 065 kvadratmeter.

Läs mer

Förändrat antal aktier i Prisma Properties AB

Regulatorisk

Det totala antalet aktier och röster i Prisma Properties AB (”Bolaget”) har under juni 2024 förändrats som ett resultat av den nyemission av 45 500 000 aktier som genomfördes i samband med erbjudandet och upptagandet till handel av Bolagets aktier på Nasdaq Stockholm den 18 juni 2024, samt den indragning av 1 200 000 förlagsaktier som genomfördes den 20 juni 2024.

Läs mer

Meddelande om stabiliseringsåtgärder, avslutande av stabiliseringsperiod och att övertilldelningsoptionen inte har utnyttjats

Regulatorisk

Pressmeddelande från Prisma Properties.

Läs mer

Prisma Properties tecknar hyresavtal med Willys och Dollarstore i Kirunas nya centrum

Icke-regulatorisk

Prisma Properties har tecknat ett tolvårigt respektive tioårigt hyresavtal med Willys och Dollarstore i Kirunas nya stadskärna. Projektet gäller en del av fastigheten Tuolluvaara 1:1 i Kiruna och uthyrningen omfattar utveckling av 6 200 kvadratmeter handel med ett årligt hyresvärde på 7,9 miljoner kronor.

Läs mer

Första dag för handel i Prisma Properties aktier på Nasdaq Stockholm

Regulatorisk

Pressmeddelande från Prisma Properties.

Läs mer

Prisma Properties får grönt ljus för fastighetsutveckling i Kungens Kurva

Icke-regulatorisk

Kommunstyrelsen i Huddinge kommun har lämnat ett positivt planbesked avseende fastigheten Segmentet 1 i Kungens Kurva. Beslutet är första steget i ett långsiktigt samarbete där Huddinge kommun och Prisma Properties ska bidra till att utveckla framtidens handelsplats i Kungens Kurva.

Läs mer

Prisma Properties offentliggör prospekt inför börsnoteringen på Nasdaq Stockholm

Regulatorisk

Pressmeddelande från Prisma Properties.

Läs mer

Prisma Properties avser att notera sina aktier på Nasdaq Stockholm

Icke-regulatorisk

Pressmeddelande från Prisma Properties.

Läs mer

Prisma Properties växer i Danmark

Icke-regulatorisk

Prisma Properties har tecknat ett tioårigt hyresavtal med den danska lågpriskedjan Harald Nyborg. Avtalet gäller den sista byggrätten för handelsområdet i Støvring i Danmark.

Läs mer

Ny rapport: Lågprishandeln är snart mainstream

Icke-regulatorisk

I dag presenteras rapporten ”Lågprishandelns tillväxt, lönsamhet och framtid” som producerats av HUI Research och visar att den svenska lågprishandeln växer stort. 

Läs mer

Prisma växer med lågprishandel i Ljusdal

Icke-regulatorisk

Prisma Properties har tecknat tioåriga hyresavtal med Rusta och Jem & Fix, som båda ska etablera sig i Ljusdal. I sitt befintliga handelsområde ska Prisma Properties nu bygga ytterligare 3 300 kvadratmeter för lågprishandel. Byggstart kommer att ske under det andra kvartalet i år och de nya butikerna planerar att slå upp portarna under våren 2025.

Läs mer

Bonnier Fastigheter ny ägare i Prisma Properties

Icke-regulatorisk

Prisma Properties har tecknat avtal om att förvärva fastigheten Segmentet 1 i Kungens Kurva av Bonnier Fastigheter. Förvärvet sker via en apportemission av nyemitterade aktier till substansvärde, vilket innebär att Bonnier Fastigheter Invest kliver in som ny aktieägare i Prisma med en ägarandel på drygt sju procent.

Läs mer

Coop kommer till Klockarbäcken i Umeå

Icke-regulatorisk

Fondamentor och Prisma Properties har skrivit hyresavtal med Coop Nord för etablering av Stora Coop i Klockarbäcken i Umeå. De båda fastighetsbolagen äger och utvecklar tillsammans två kvarter i Klockarbäckens handelsområde. Willys öppnade våren 2023 och sedan tidigare är det klart att även Chopchop och Max kommer till området.

Läs mer

Prisma Properties laddar vidare i Norden

Icke-regulatorisk

Prisma Properties storsatsar på utbyggnad av elbilsladdning runt om i Norden, avtal har tecknats med ledande leverantörer. Planen är att under de kommande åren installera över 350 snabbladdare runt om i Norden, där varje laddare har en kapacitet på minst 150 till 300 kwh.

Läs mer