Nischsegment med tillväxtpotential

Prisma Properties

Vi växer i nära samarbete med våra hyresgäster och tillsammans med dem identifierar vi nya butikslägen som passar in i deras strategi och expansionsplaner. Vi har visat att vi kan genomföra framgångsrika fastighetsutvecklingsprojekt och en av våra främsta styrkor är det långsiktigt stabila kassaflödet i fastighetsförvaltningen.

Prisma Properties är en ledande utvecklare och ägare av fastigheter inom lågpris, dagligvaror och snabbmat. Vi är verksamma i Norden och har ett fastighetsbestånd som värderas till cirka sex miljarder kronor – och som till största del består av nyutvecklade fastigheter med långa hyreskontrakt.

Prisma Properties
Prisma Properties

Huvudägare i Prisma Properties är fastighetsinvesteringsbolaget Alma Property Partners. Alma har som ambition att vara den ledande fastighetsfondförvaltaren i Norden och en prioriterad samarbetspartner för de investerare som söker exponering mot den nordiska fastighetsmarknaden.

Historia

Vår resa startade 2016 då Alma Property Partners började satsa på utvecklingen av  sitt bestånd. Flera av dem som då utgjorde vår ledningsgrupp är fortfarande kvar och driver bolaget framåt. Prisma Properties bildades formellt 2022 då fastigheter ägda av Alma Property Partners fonder Alma I och II slogs samman. Här började resan på riktigt för vårt entreprenörsdrivna bolag med en erfaren ledning.

Prisma ser alltid möjligheter och öppningar genom utveckling och nya projekt ­– vi befinner oss på en tillväxtresa som bara börjat.

Prisma Properties
Prisma Properties

Prismas hyresgäster

Prisma Properties hyresgäster tillhör de ledande aktörerna inom våra tre segment; lågpris, dagligvaror och snabbmat. Lågprisbutiker står för den största delen, 57 procent, av vår uthyrbara yta där de största hyresgästerna är Dollarstore, Jysk och Rusta. Dagligvaruhandel står för 20 procent, med hyresgäster som exempelvis Willys och Lidl. Snabbmat står för 23 procent, exempel på hyresgäster är McDonalds, KFC och ChopChop.

Vi på Prisma

Här är vi som jobbar på Prisma Properties! Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Fredrik Mässing, Prisma Properties

Fredrik Mässing

CEO

Johan Nielsen, Prisma Properties

Johan Nielsen

COO

Martin Lindqvist, Prisma Properties

Martin Lindqvist

CFO

Thomas Hansen, Prisma Properties

Thomas Hansen

CDO, SWEDEN NORTH & NORWAY

Prisma Properties

Carsten Krebs

CDO, SWEDEN SOUTH & DENMARK

Prisma Properties

Sara Ankel

Controller

Prisma Properties

Vincent Eriksson

Developer

Prisma Properties

Roger Yourstone

Head of project, Danmark

Prisma Properties

Per Nilsson

Head of Property Management

per.nilsson@prismaproperties.se
+46 70-585 83 86

 

Prisma Properties logga

Jimmy Kristensen

PROPERTY MANAGER